Zeef het amandelmeel en de poedersuiker samen in een kom. Herhaal dit indien nodig, zodat je mengsel luchtig en klontvrij is.
Klop de eiwitten tot ze schuimig zijn. Voeg dan geleidelijk de kristalsuiker toe en blijf kloppen tot je stijve pieken krijgt. Voeg op het laatst de kleurstof toe.
Spatel de droge mix rustig door het eiwitmengsel. Niet te snel en niet te weinig. Het beslag moet als een dik lint van je spatel vallen.
Doe het beslag in een spuitzak en spuit rondjes op je bakmat. Tik het bakblik tegen het aanrecht om luchtbellen eruit te halen. Laat ze vervolgens 30 tot 60 minuten drogen, tot je er met je vinger zachtjes op kunt tikken zonder dat er beslag blijft plakken.
Verwarm de oven voor op 140 graden. Bak de macarons 14 tot 16 minuten. Laat ze goed afkoelen voor je ze van de mat haalt.
Klop de boter luchtig. Voeg dan geleidelijk de poedersuiker toe en klop verder. Meng de frambozenpuree erdoorheen.
Doe de vulling in een spuitzak en spuit een beetje op de platte kant van de helft van de schelpjes. Druk er een tweede schelpje zachtjes op.